Tenten

Aluhallen

Onze Alu hallen zijn al beschikbaar van 5m breed tot een vrije overspanning van wel 30m breed. Lichtdoorlatende, verdonkerde of transparante dakzeilen zijn hier mogelijk.Zijkanten in zeil, zeilen met raam of volledig transparant, panelen of vaste ramen. U kiest wat het beste past bij u evenement.

Ook kunnen wij onze alu hallen leveren met een zijkanthoogte van 4m. Al onze tenten kunnen met of zonder vloer geleverd worden. U vraagt, wij leveren

 

Bekijk enkele realisaties

Spantenten

Delta tenten verhuurt ook spantenten. Ideaal voor fuiven en festivals.

Deze zijn te verkrijgen in 12,15 of 20m breed, en in de lengte per 5m verlengbaar. Met of zonder vloer.

Zij vormen een goedkoper alternatief voor Alu hallen. Afhankelijk van uw noden doen we een goed voorstel.

 

Bekijk enkele realisaties

Dubbeldekker

Wilt u een echte eyecatcher op uw evenement dan is onze dubbeldektent de oplossing bij uitstek. De toeschouwers hebben vanop de bovenverdieping een fantastisch uitzicht op uw evenement.

De etagetent creëert bijzondere mogelijkheden voor de opvang van uw gasten. Een Patio, restaurant, receptie of Vip ruimtes, het kan allemaal in deze stijlvolle tent.

 

Bekijk enkele realisaties

Zeilmakerij

Onze eigen zeilmakerij maakt in de kortste tijd u tent op maat, voortent of zeil voor alle doeleinden u kan het zo gek niet bedenken. Wij gaan geen uitdaging uit de weg! Onze medewerkers staan klaar met advies, en komen graag bij u langs om samen met u alles tot in de puntjes uit te werken.

 

Bekijk enkele realisaties

Transparante tenten

Alle tenten zijn beschikbaar in een transparantie versie. Deze geven een mooie uitstraling aan uw evenement. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie omtrent onze transparante tenten.

 

Bekijk enkele realisaties

Winkel en stockageruimte

Delta tenten biedt uitermate kwalitatieve tenten voor lange termijn gebruik. Om aan al u wensen te voldoen kunnen deze tenten uitgerust worden met elektrische rolpoorten of schuifpoorten zodat een doorgang voor heftrucks of zwaar materieel geen obstakel vormen.Tevens zijn deze verkrijgbaar in 3,4 of 6 meter vrije hoogte aan de zijkant. Elektrische schuifdeuren maken u winkelruimte compleet.

 

Bekijk enkele realisaties